Agtindsigt

Herligt at sidder her på terassen og nyde kaffen og et rundstykke med smør. Jeg har masser af læsestof liggende. I Torsdags var jeg på lænken igen og her fik jeg min agtindsigt helt tilbage fra 2010. Det er en ordentlig moppedreng. Mit valg, det bliver barsk at komme igennem.

Dato 12-12 2010

Efter indlæggelse på den lukkede afd Kas ballerup.Læge skriver Journal for opstart af behandling.

Møder :  Helle marianne Dyrholm har pustet i alkoholmeter og promillen var 0,00. der blev udleveret antabus 400 mg overvåget. Ordineret af læge.

Drikker i weekender 2 flasker vin om dagen ( jeg løj) Drikker på hendes børn det sidste halve år. (Sønnen) Ikke villet tale med hende pga alkohol og hun ringer og beklager sig når hun er påvirket. Kørte i ebrieret tilstand i starten af Dec for at begå selvmord ved at køre ind i noget, kommer ved et uheld til at køre ind i en parkeret bil så politiet tilkaldes og hun sættes i detensionen og bliver lukket ud efter et par timer. For tre uger siden blev hun fyret fordi at der måske var samarbejdsvanskeligheder på fristedet for hjemløse med primær grund var at hun drak sig i hegnet til et kursus. Efterfølgende kommer hun i oplæring på et plejehjem, men drikker i skjul i oplæringen og bliver afsløret, kører afsted i bilen og med fuld belæg ind i en sten, men får kun småskrammer og indlægges på røde papirer selvmordstruet. Indlægges kas Ballerup fra 4-12 til 7-12. Følges i angst og depressionsambu. Er startet på antabus.

Tidligere haft meget alvorligt selvmordsforsøg hvor hun var indlagt på intensiv, fundet ved et tilfælde efter overdosis og alkohol.

Somatisk: GAstric- baypass. 2009, Pacemaker til endetarm.

Bor i egen lejlighed. 3 børn, den ene på 17 bor hjemme. Hun har periodevis haft problemer med kontakten til de udeboende pga hendes sindstemninger og alkohol.

Opvokset med 7 søskende, med en far der var voldelig og alkoholiker,.Boet alene med sine børn siden hun var 17 år.

Vurdering. Psykisk. Depressioner med selvmordsforsøg, angst med klaustrofobi, alkoholoverforbrug. Følges amb psyk for angst og dep. Aftalt antabus i mindst 1 år 400 g x2 kontrollerede udlevering og samtaler med behandler på lænken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.