Aldrig glemme det smukke i livet

 

 

 

Min Ditte og lille C gjorde min eftermiddag dejlig hyggelig.                                                     t Vi spiste godt stykke brød med laks og græske frikadeller.                                                      Jeg nød til at anskaffe mig en høj stol til lille C så hun selv kan sidde og spise når hun er hos mormor.

Da børnene tog hjem blev resten af min dag og aften vendt til negativitet fra mine omgivelser.                                                                                                                                Det er smadder kedeligt når det skal være sån’.

 

Hvorfor kan man ikke føre en samtale med  ET menneske uden at være på medhør, for en hel familie, der findes ikke rigtig private samtaler mere.                                                           I dag føltes det meget ydmygende .                                                                                         Jeg har stadig ikke nogen telefon og vil ikke være slave af at sidde ved min bærbar for at ta’ imod opkald, keder mig aldrig .

Jo jeg fik spoleret mit ellers gode humør på tarvelige mennesker.

At huske Helle.

Maya ligger her ved min side på hendes pude og under vores dyne, jo hun får smilet frem.   Jeg skal bare lige falde ned igen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.