Jeg blev virkelig forkælet

Sikken herlig dag.

Maya og jeg var inviteret hjem til morgenmad hos Dan, som også bor her på Tornerosevej.                                                                                                                      Dan er min ven igennem 42 år regnede vi ud. Skal da lige love for at han havde gjort sig umage, han serverede kaffe, æg, bacon. bager brød, pålæg, ost og marmelade.          Vi har været lidt kærester engang, men så holdt jeg op med at drikke :).                          Dan er en mand som forstår at holde hjemmet pænt, sys’ ikke at  mænd generelt går op i rengøring  og det er noget som jeg sætter stor pris på.

I eftermiddags var jeg så afsted igen, denne gang hos min lille veninde Bettina også her fra Tornerosevej.                                                                                                                  Vi droppede vores aftale om at gå tur og i stedet for kom jeg til kaffe.                                Bettina havde bagt  æbletærte og boller. Helt fantastisk lækkert.                                  Vi klarede hele verden før jeg cyklede hjem igen.

Jeg har for noget tid siden købt den vildeste gamle stol / trappe af min nabo den har jeg siddet på gulvet og malet i dag, siger jer at den er blevet flot og grå naturligvis.

 

Uden mad og drikke, dur’ helten ikke….. Jeg har ikke spist aftensmad i flere dage, i går blev det kun til en kop kogte grøntsager og i forgårs kartofler med smør og remoulade. Nice.

I morgen vil Ditte og lille C komme hjem til mor, så der må jeg finde på noget frokost ” MAD. !

sagde for resten at hun godt troede  jeg kunne vaske maling af min støvsuger, hvilket  jeg har gjort. Fin blev den ikke, men overlevede og i dag har den været i brug igen :). Heldige Helle.

Maya har lagt sig helt tæt ind til mig, det så dejligt med hendes nærhed og varme.        Jeg elsker min lille hundepige så ubeskriveligt højt.

.

Tjaaa klokken er blevet mange og vi vil gå til ro <3 <3 <3  sov dejligt <3 <3 <3

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.