Annabell og mormor <3

 

Dadler med Marzipan, mandel og dyppet i kokos. Brændte mandler, så mangler jeg at lave Honning hjerter som lovet til min søn.                                                                              Helena og Nikolaj kom med Annabell i eftermiddags, så gik hun og jeg en tur sammen med Maya op hos Søren som sælger honning fra egen Biavl og har høns der lægger øko æg. Nu har jeg Æg og Honning til os alle i Jylland som vi skal nyde første juledag, før mine piger, svigersønner og børnene vender hjem til Herlev igen.

Vi glæder os alle såååå meget til at fejre juleaften sammen i Jylland, jeg kan ikke huske tilbage til hvornår jeg har været sammen med mine tre børn en juleaften.                            Jimmy og Line står for det hele, undtagen at Nikolaj og Helena laver rødkål og Risalamande og mor lækkerier.

Annabell og mormor har spist Medisterpølse og kartofler.

Det vil sige, jeg bemærkede ikke lige med det samme at Annabell havde tyggegummi i munden imens hun spiste  og  også drak ” rødbede saften 🙂 .. Halløj det må med i konfirmations sangen.                                                                                                               Annabell fik også lov til at lege med sneen lige uden foran lågen, i mørket som faldt tidligt, hun hyggede sig og mormor stod i kulden og holdt øje med hendes færden.            Aftenens hygge bestemte Annabell selv, det bestod af Jordbær te, spegepølse, franskekartofler, tyggegummi, banan, tomat.                                                                           Vi har børstet tænderne  og lagt os under dynerne, klar til at se ” Alene hjemme”.

 

Ønsker jer alle en dejlig aften og nat kærlige hilsner fra mig <3

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.