Bakketur i Pauls ånd

 

Kan bestemt ikke klage over alt den omsorg jeg har fået i Kristi himmelfarts ferien, væk fra min hverdags trummerum.                                                                    Jeg lå ellers i min seng og  havde bestemt ikke havde tænkt mig  at stå op, da Ditte ringede og spurgte om jeg ville med på Bakken eller bare ud i naturen.          Op jeg kom, ganske hurtigt og i bad .                                                                            Nåede lige at gå tur med Maya før de holdt foran opgangen.   

En smuk dejlig bakketur vi havde og Chiara fik da også prøvet lidt forlystelser.      Ditte og jeg spillede der hvor Paul ofte vandt chokolade men uden held, jeg brugte ellers hans lykketal.                                                                                            Spillemaskinerne må vente til næste gang Polle.                                                          Det føltes som om at Paul var med mig, i hvert fald i mine tanker.                                                                                                                         

Efter Mayas aftentur kørte jeg ned i Føtex efter en To god to go pose med bager brød, det bare fjollet med så meget brød til mig, så ringede til  min datter Helena som henter det i morgen.                                                                                                  Der ligger opgaver og venter på mig med hensyn til Pauls bisættelse på Fredag.  Jeg skal have lavet et billede af ham til kisten, planlægge mindesammenkomst, og hos præsten på Tirsdag for at snakke med ham om min bedste ven, mennesket Paul.   

Må hellere komme i nogenlunde ordentlig tid i seng,  i morgen skal jeg være hos min behandler klokken 10, det er virkelig længe siden, da jeg var hos Paul i hans lange sygdomsforløb.

Ønsker jer alle en rigtig behagelig nat med masser af                                                                                 gode drømme

                                                          

                                                                                                

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.