Sognepræst Joakim Hansen

I  morges ringede jeg til ejendomskontoret hvor jeg har fået tilbudt lejligheden, så jeg kunne aftale en besigtigelse på boligen.                                                                            På Torsdag mellem 8 -9 kan jeg hente en nøgle.                                                                MEN MEN , der bor en ung herre lige oven over som gør at jeg ikke ved hvordan han vil forholde sig til at jeg flytter ind.                                                                                            Der er ingen grund til at flytte fra problemer for at få nogle nye.                                        Jeg ønsker bare ro.                                                                                                            Nu har jeg forsøgt at få en dialog med ham, så venter på udfaldet.                                    Er også nød til at kontakte naboerne i opgangen for at høre hvad de vil synes om at Maya gør’ hvis der går nogen på trapperne.

Min veninde Maiken kom på fransk visit før jeg skulle møde Sognepræst Joakim Hansen og hun havde denne smukke gave med til mig : EN personlig pude givet med kærlighed.                                                                                                                            Det kostede kuldegys og tårer <3

                                                                                  Maiken kørte mig til Præsten.

Sognepræst Joakim og jeg havde en virkelig god samtale omkring Paul, jeg snakkede uafbrudt i 1. 1/2 time  så Joakim manglede bestemt ikke ord om mennesket Paul til hans mindetale  på Fredag.                                                                                              Jeg fik også valgt 4 smukke salmer og “Om lidt blir’ her stille vil blive spillet når vi bærer kisten ud til rustvognen.                                                                                                      Joakim overbeviste mig om at jeg skal begraves som traditionen var i gamle dage, når min tid engang kommer og ikke bisættes.                                                                      Jeg vil begraves i en hvid lig skjorte og hvide sokker.                                                        Vi går jo heller ikke i seng med tøj på, tænker jeg.

Det var en lettelse at få det overstået.                                                                                Nu mangler jeg at gøre portræt foto af Paul klart  og finde ud af hvad som skal købes ind til  mindesammenkomsten.                                                                                            Paul elskede lagkage.

Chiara og jeg har været sammen et par timer imens Ditte var til Personalemøde.            Dejlige hyggelige sjove timer, hvor hun både nåede at få et bad, mad og legede med mormor og Maya.                                                                                                                Jeg er træt nu.

Måske  er også du min kære læser                                                                                  Derfor en kærlig hilsen med ønsket om en dejlig aften og en behagelig nat med en masse skønne drømme <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.