Dårlig samvittighed

Aftalen om at møde til Fotomeet -up måtte jeg aflyse.                                                  Da uret ringede  var jeg ikke i stand til at komme op og afsted, følte mig udmattet og dårlig ved tanken , samtidig fyldt med dårlig samvittighed .                                                  Havde glædet mig.                                                                                                                Lod havedøren stå åben så Maya kunne gå ud og tisse når hun havde brug for det, selv blev jeg under dynen til klokken var tre i eftermiddags.

Dagen har været derefter, rolig og meget lidt aktivitet.

Therese kom ind med en lækker kage, så vi drak  kaffe og snakkede om hvordan vores dag var forløbet, det var rart.

Therese er en skøn omsorgsfuld kvinde <3 .

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.