Landsmøde i Nyborg

 

 

 

Foto fra Nyborg strand af Helle, Thuy og Ulla <3

 

 

Maya blev passet af Helena og den lille familie fra i går Fredag, til i aften så jeg kunne ta’ til Natteravnenes Landsmødet i Nyborg.                                                                            Min første nat uden Maya klarede jeg meget dårligt, ubeskriveligt hvor meget hun betyder for mig. Fik ikke sovet særligt meget.                                                                      Men jeg kom op i tide og nåede også toget hvor de tre andre” morgen friske” fra Ballerup sad og gabte.                                                                                                           I aftes bagte jeg muffins så vi havde lidt sødt til kaffen på turen.

Foredrag, spørgerunder, underholdning, opgaver / leg , taler,  diverse uddelinger f.eks. af ” Årets natteravn.

Det var anden gang jeg deltog på Nyborg strand hotel og konference.

Masser  af kaffe, kage, dejlig mad og mange skønne hyggelige mennesker, alle sammen GULE. Jeg har dog ikke styr på hvor mange vi var .

 

Det var sjovt og der var en god og positiv stemning.

Ville gerne uddybe dagens lange møde, men er sååååå træt og i morgen formiddag skal jeg til fotomeetup i  et studie ved København .                                                              Polle skal med, han hygger sig imellem de smukke kvinder, madpakken og kaffen.

Maya og jeg ligger nu her hjemme under dynen, skal lige nå at nyde hinandens selskab før vi slukker og takker af for i dag.

Jeg ved at hun har haft det dejligt, men også at ude er godt men hjemme bedst <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.