Dagen derpå <3

Jimmy kom først hjem da jeg havde lagt mig og vi var helt enige om bare at sove og gemme vores hygge snak til i morges.                                                                      Det var en stor slem aften og nat, jeg havde virkelig ondt. Fandt en meget gammel Tramadol i skabet som virkede nogenlunde okay med 2 styks 665 mg panodil sovetablet, beroligende og en’ for blodtrykket.                                                              Fik nogle grimme lyn / stød ned igennem hovedet, det var grimt.    

Vi var oppe klokken 8 for Jimmy skulle hjem og holde fødselsdag for mit barnebarn Matti 7 år <3.                                                                                                    Maya og jeg gik tur og derefter var det bare hjem i seng og sove.                               Ringede til Øjenlægen vedr udlevering af smertestillende, men det var ikke noget man gav ved disse operationer, at det var normalt da der var skåret i nerver og omkring knogle.  Panodil skulle være nok sagde en sygeplejerske ?.                    Ditte  skrev om jeg ville med hende og C til “Sukkerland  i Glostrup og det sagde jeg ja til, er meget  taknemmelig over  hendes omsorg for mig. 

               

 Helena s fødsel lader vente på sig, nu har de været på Herlev Hospital flere gange med veer men er blevet sendt hjem igen.                                                            Jeg tænkte at det ville være godt for mine sår om jeg gik i bad og lod sæbevandet løbe ned over det, men for pokker hvor det gav lyn og torden oppe i hovedet da vandet landede på  ” Vidst nok ,højre hjernedel :).                                                        Vi hopper ind i sengen, der har jeg det bedst . I morgen skal jeg på strand tur sammen med Ditte, C, Polle og forhåbentlig også mine børnebørn Sofie, William og Annabell.                                                                                                                       Det går nok med en stor hat og solbriller. <3 

Sov dejligt, husk at se stjerneskud 🙂

                                                          

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.