Dagen før dagen

 

 

I eftermiddags var jeg i Pauls lejlighed hvor jeg havde en aftale om at mødes med Pernille, Pauls ungdomsveninde.                                                                                        Pernille skulle hente et gammelt tv som Paul havde stående, til  søster Else som ikke har noget tv.

Maya og jeg har en dejlig afslappende aften.

I morgen vil søster og jeg mødes på Ballerup krematorie for at hente Paul.                      Det bliver vemodigt, kan jeg allerede mærke.                                                                  Derfra  tar’ vi bussen videre hjem til Birkholm kirke hvor vi  sætter Paul i jorden.            Pauls bror kommer.                                                                                                            Tænker at jeg vil bage lidt kage og medbringe sammen med kaffe så vi kan sidde på en bænk og mindes vores Paul og bringe ham nogle kærlige ord .

Godnat og sov godt mine kære læsere

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.