Vores dejlig solskins dag

Må sige at jeg sov fantastisk på mine nye medicin og havde også svært ved at vågne igen.                                                                                                                                    Sjovt nok er jeg ikke sløj længere, kun lidt snottet.                                                          Har haft besøg af min vinduespudser Thomas, det så rart med nypudsede vinduer.        Ditte, C og jeg har været i Pauls lejlighed  i eftermiddags da Ditte havde fået fri fra arbejde. Vi  fik lagt  hans tøj i sække, der er rigtig meget.                                                  Til at starte med har jeg aftalt med hans bror Klaus at han kikker om der er noget han kan bruge og ellers giver jeg det videre til  for eksempel  Frelsens hær ,  hjemløse eller værdigt trængende.

Efter et par timer i Pauls lejlighed kørte vi en tur ned i byen og spiste lidt mad på Cafe A

Ønsker alle mine dejlige trofaste læsere en hyggelig aften

Kærligst Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.