De kære børn <3

Min søn kom til København.

Jeg har haft en skøn dag sammen med alle børnene.                                                      Jimmy kom hjem til mor lige direkte fra hans besøg på Rigshospitalet. Det så fint ud med hans hjerte, så mor er glad.                                                                                        Jeg havde en aftale med Ditte om at spise sammen men senere også Jimmy så hvorfor ikke samle os alle sammen hjemme hos  Helena og Nikolaj, tænkte jeg . Så sådan det blev.  Jimmy havde bestemt menuen, Chilli Con Carne.

Paul havde en meget dårlig dag,  sagde at han ville ønske at han kunne sove tiden væk så han ikke mærkede de voldsomme smerter. I dag havde Paul svært ved at trække vejret, voldsomme smerter ved brystet, maven og lænden.                                          Jeg sagde til Paul at jeg gerne ville komme ned til ham, men han insisterede på at jeg blev sammen med mine børn.                                                                                            Børnene og jeg havde en dejlig ,sjov, hyggelig aften.                                                      Jimmy og Helena kørte senere i biografen.

Kærlige godnat hilsner Helle

2 thoughts on “De kære børn <3

    • Tusinde tak kære Birthe <3 Jeg elsker alle mine kære børn store som små <3 🙂
      Pas nu godt på dig <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.