En regnfuld Onsdag

 

Min søn Jimmy var tidligt oppe, men lod mor sove lidt længere.                                        Snart var han på vej mod Jylland og jeg på tur sammen med Maya.                                  Jeg havde nydt tiden sammen med Jimmy, han er en god kærlig og meget omsorgsfuld ung mand, så noget godt har jeg da præsteret.

Helena, Noa og jeg fik mange dejlige timer sammen nede i byen, vi var også hos dyrlægen for at hente mere smertestillende medicin til Maya.                                            Vi sluttede af med at besøge Paul. Han havde det  bestemt ikke godt, sad mest og hang med hovedet.                                                                                                        Paul havde ondt når han trak vejret, under brystet og i lænden.                              Frokosten stod urørt , men Jeg havde heldigvis købt Jordbær og fløde, det var et hit og Helena havde  aftensmad med, Chilli Con Carne.                                                              Jeg cyklede hjem efter et par timer, da kunne Paul heller ikke mere, han trængte bare til at ligge ned og få ro.

Vil bede for at han må få en bedre dag i morgen   <3     så  vi sammen kan ta’ en tur ned i byen.

Jeg skulle have været til Generalforsamling sammen med natteravnene, men kunne simpelthen ikke nå hele mit eget program.

Kærlige hilsner Helle

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.