De seje natteravne

Har været på Hvidovre Hospital, til et lille ekstra tjek efter Gastric baypass. Alt fint lige bortset fra  at jeg har glemt at få en B12 injection mangler ekstra kalk og sikkert også jern. som jeg glemmer at købe, men det indrømmede jeg ikke. Dygtig pige hun er lille Helle.

I dag er jeg blevet optaget som frivillig I  ” De seje Natteravne fra Herlev”  Det bliver helt sikkert udfordrende og super spændende at optræde på gaden, så jeg ruller ind på facebook siden om lidt og ser hvilke af de kommende opgaver jeg hopper ombord på.

Mickey har det skidt i dag, vil ikke spise eller ud i luften hvilket han elsker. Jeg er sikker på at han fik et vipsestik ude i haven igår. Må læse om det på nettet.

Men han gør’ stadig, det er gode tegn og to små godbidder har han nuppet.Mickey har fået creme på den lille pote. Er nød til at få hjertemedicinen i ham. Ååååå min lille skat <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.