De vilde gæs

I dag fik jeg lov til at sove længe, klokken var 08.30 så det var dejligt.                              Chiara blev hentet af farmand i dag, så de kunne få nogle kvalitets timer sammen.          Ditte fik lidt alene tid, så hun kørte en tur. Vi er nød til at give hinanden luft og lidt privat liv.  Ellers river vi bare hovederne af hinanden.                                                                  Maya og jeg havde en skøn formiddags tur nede i parken, vejret var smukt og parken ligeså.

I eftermiddags var Maya og jeg atter i parken, denne gang skulle vi mødes med Polle.    Jeg havde medbragt kaffe og ostemadder.

Tror at vi sad dernede i en times tid, så var det ligesom om at  det var blevet lidt for koldt at sidde stille.                                                                                                              Maya og de vilde gæs jagtede hinanden, jeg var lidt bekymret fordi at de gik hvæsede imod  hende men de fik hurtig respekt for min lille skat <3                                                  Her til aften lavede jeg stegt flæsk, kartofler og persille sovs, puttede en meget træt Chiara  og ordnede køkkenet efter maden. Synes selv jeg har været meget aktiv.            Ditte vaskede tøj.                                                                                                                Vi har haft en hyggelig aften sammen.

 

 

 

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.