Krigen som ingen kan stoppe

Jeg har ikke udrettet så meget i dag, det  meste af tiden er brugt foran fjernsynet, for at holde mig opdateret om krigen i mellem Rusland og Ukraine.  Det er skræmmende.        Maya  og jeg har alene tid. Pigerne havde en aftale.                                                          Fortsætter med at se nyhederne lidt endnu.

I morgen har jeg en aftale med Ditte om at passe lille C imens  hun er ude sammen med veninderne. Mig og C skal  spise aftensmad sammen  og være uden Ditte mor hele aftenen, så jeg putter til natten og sover inde hos min lille pige .  Ditte får mors sofa 🙂  <3  Det skal nok blive hyggeligt  for os alle fire.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.