Den 21 November !

 

Efter sådan en nat er det herligt med et varmt lækkert bad <3 .

Chiara sov dejligt , i hvert fald lige indtil at hun vågnede i nat dårlig og kastede op hvilket hun gjorde hele natten til tidligt i morges. Det var så synd for hende og hver gang det skete sov hun videre selv om der måske kun gik 5-10 min imellem. Jeg har samlet en stor vaskekurv  med vasketøj  + en dyne fra nattens voldsomme opkastninger.           Ca. klokken otte sad hun og smilede til mig, som om intet var hændt. Nøjjjj hvor dejligt.   Morgen appetitten fejlede intet og hun var meget tørstig hele dagen. C  sov til middag i hele tre timer og vi havde det herligt lige til mor kom efter arbejde . Jeg tror at “Bar bar” betyder mormor 🙂

I dag har jeg modtaget mail om at min bog er klar til udgivelse den 21 November YES !!!!! Endelig lykkedes det at blive helt færdig, der er også sat lidt billeder og lidt digte ind. Mor er glad for den er virkelig smuk, udvendig og indvendig.

Det er snart godnat tid, men min dyne havde jeg lagt til luftning ude i haven så den er våd.                                                                                                                                      I morgen kommer alle børnene fra Jylland, Nøjjjjj !!! For den da hvor jeg glæder mig og jeg ved at vi skal samles hos Helena og Nikolaj på Lørdag…..Alle mine kyllinger <3        Mor får travlt har en stor tjek liste. Først turen sammen med Maya, vasketøj, rengøring, handle ind, bage og lave mad.

Godnat  sov behageligt og glem ikke kærligheden <3                                                                                                                                                        Helle

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.