Ska’ vi lege

 

Der var ikke så meget plads i mormors seng i nat og det var såååå varmt, det var ikke meget søvn jeg fik. Men William lod mig sove lidt længere. Så fik vi også travlt. William og jeg skulle op på fodboldbanen efter morgenmaden, samtidig var jeg i gang med vasketøjet. William er en meget omsorgsfuld, kærlig og hensynsfuld dreng med meget empati. Mormors dejlige smukke dreng, bare 9 år.                                                         Da William var blevet hentet, fik jeg travlt med at gå på apoteket, hente mad til Maya nede i sunde snuder. Maya er træt af leverpostej på rugbrød 🙂  Min nabo Søren kom hjem fra hospitalet hvor han havde været til afrusning og det første Søren gør efter at være tørlagt  i en uge , er at fortsætte hvor han slap.

 

…………………………………………………………………………………………………………………………..

 

-” Skal vi lege ?

-” Kan du li’ mine briller Maya ?

– ” Okay, vil du prøve dem  ?

-” Men du skal gøre sån’ her Maya

-” Efter at jeg har fået dem af mormor, så ser jeg meget bedre

-” Det er faktisk mine fjernsyns briller.

Nårh men mormor siger at jeg skal sove nu så lad være med at gø !

Godnat Maya <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.