Den lille pige

I aftes under “Meditation : Egenomsorg & selvværd mødte jeg en lille pige som jeg blev bedt om at ta’ ind til mig og give hende en masse kærlighed.Det var ikke spor svært at omfavne den lille pige, hun var så trist og havde brug for mig. tårene strømmede ned af mine kinder.

Den lille pige var mig.

Det er en ubeskrivelig følelse at hun er hos mig hele tiden.Jeg skal nok passe på hende,  vise hensyn selv på mine dumme dage.Jeg vågnede tidligt i dag. Har følt mig veltilpas og rolig.

Sån lige bortset fra…

I eftermiddags da jeg var nede i byen, satte jeg mig ved et cafebord og ventede på Ditte. Bemærkede en stor mand som sad sammen  med en lille dreng ved et andet bord.

I de ca 15 min jeg sad der havde manden kun øje for de 2 mobiler han havde i hænderne, ingen øjenkontakt med drengen heller ikke når drengen spurgte  ham om noget.

På et tidspunkt hørte jeg manden sige : -” Nå var det godt at få noget ned i maven. Drengen var sulten, men fik slik.

Det kunne jeg slet ikke bære. Rejste mig vredt  op fra stolen og gik hen imod den meget kraftige mand og sagde : -” Det er synd at du bare sidder der og kikker på dine telefoner imens din dreng bare sidder og spiser slik.

Jo !! Det ragede mig ……. Manden sagde intet men kikkede undrende på mig. Håber at han tænker over hvilke dårlige signaler han udsender…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.