Min Storesøster Sanne <3

Min dag startede hos profil optik, men det gemmer jeg til i morgen for det er blevet sent.

Til aften har vi været til middag hos søster Sanne, Mig Mickey og Liva.

Må lige understrege at to små hunde kan være en ret stor mundfuld fra Tornerosevej til Kornvænget i Ballerup.

Ejjjjjjjjj……………..

Jeg tænkte jo bare at de to små ville nyde en bustur.

Søster havde stegt flæskesteg til sandwich, bagt æbleskiver og den skønneste squashkage med chokolade…

Tiden går bare så hurtigt når vi er sammen..

Søster lærer aldrig at slappe af. Hun farer rundt som en tornado…. Da jeg fandt det gamle foto af Sanne gjorde det helt ondt i hjertet for mindedes at min far var modbydelig hård og ækel imod hende. Ikke at jeg kan huske det i billedlig forstand, men jeg husker hendes gråd, hans råben, lyden ved hans slag og mor som forsøgte at stoppe ham. Sanne var ikke den eneste der mærkede hans ondskab men hun var aldrig bange for ham. I vores familie hang det sammen fysisk og psykisk afstraffelse fra ham …………….. Min søster er også en lille pige som har brug for en masse kærlighed. Vi går sammen hele vejen.

… Blev helt ked af at se det billede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.