Der hvor jeg er

Tilbage til i Fredags.                                                                                                          Havde en dejlig hyggelig dag sammen med min niece Sandra. Vi var i brugt butikkerne her i Herlev, flere timer gik.                                                                                                  Til aften var jeg inde i København  sammen med tre andre Natteravne.                            Vi havde regnet med at der kom flere fest glade unge end som så, altså der var mange men ikke som de forrige år.                                                                                                Det var sjovt og der blev hjerteligt taget imod vores tilstedeværelse.                                Vi delte nissehuer ud, men måtte skuffe mange da der hurtigt blev udsolgt. Det var synd, for det betød meget for dem.                                                                                    Kondomerne var ikke så efterspurgte, som bolsjerne                                                        Fire timer gik  før vi trak os tilbage.

I går var ikke god og derfor har jeg ikke skrevet.                                                                Er meget i tvivl om hvad jeg skal i julen.                                                                               Det var aftalen at  Helena, Nikolaj og børnene køre i deres bil hjem til min søn og hans lille familie i Jylland.                                                                                                        Ditte og jeg  skulle sammen i hendes bil, men nu da hun er blevet kærester med Jonas har hun valgt at blive hjemme og holde jul sammen med ham.                                        Jeg havde glædet mig til julen sammen med alle mine børn.                                            Det vil ikke være rart for mig og Maya at skulle afsted  alene, vi bliver begge stressede i og særligt i julen er der mange mennesker, hvilket mine børn har svært ved at forstå.    Jeg tænker derfor at blive hjemme.                                                                                    I går aftes blev der afholdt  7 års fødselsdag for Annabell hjemme hos Helena og Nikolaj.                                                                                                                                Ditte, Chiara og Jonas hentede mig.                                                                                  Nikolajs bror kom og ellers var det kun os og børnene.                                                      Ditte fik hurtigt ødelagt aftenen for mig ved at være uforskammet flabet, men jeg blev.    Det var dog svært at skjule min vrede og mine tårer.                                                        Hun er så utilfreds med mig, jeg irriterer hende så det er svært at være i hendes nærhed. Jeg skal passe på med hvad jeg siger, for hun finder altid noget at genere mig over.                                                                                                                                Det var pinligt at jeg blev stille og alvorlig i selskabet.                                                        Nikolaj havde lavet dejlig rød steg, flødekartofler, salat og flute.                                      Følte at jeg var inde i en boble, det var underligt.                                                              Jeg kørte ikke med Ditte og Jonas selv om jeg blev spurgt da de næsten var ude af døren, ønskede heller ikke at kramme Ditte farvel.                                                            Efter kaffe og dejlig lagkage kørte Nikolaj mig hjem, havde egentligt tænkt mig at tage bussen, men det ville Helena ikke høre tale om.                                                                I dag havde jeg svært ved at komme ud af sengen, var det ikke for Maya lå jeg der stadig.                                                                                                                                  De sidste par dage har jeg haft alvorligt drikketrang, tænker meget over hvordan det vil være, min reaktion og om jeg vil kunne styre det, eller om jeg blot vil være ligeglad.        Det er op til mig og træffer selv mine beslutninger.                                                            Har det tomt indeni og er opgivende.

Jeg har to flasker vin.                                                                                                         ” Du har så meget godt at leve for. Ja det ved jeg godt men der er også meget som gør ondt.

Min overbo render rundt oppe i lejligheden, alt imens han jagter sin hund råber og skreget han af den.                                                                                                              Jeg har råbt højt ad ham her nede fra, men hvad kan jeg gøre når ikke engang politiet tar sig af det. Ender med at jeg får en på hovedet.                                                        Den 21 bliver min bog udgivet  burde promovere for den, men  har ikke overskud og lyst.                                                                                                                                                                             <3 <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.