Bare os to <3

 

Tusinde tak for alle jeres kærlige og omsorgsfulde hilsner.

Vi blev under dynen til klokken var over 12.                                                                        Jeg har ikke rigtig lavet andet end at gå tur sammen med Maya.                                      Min kære svigerdatter har virkelig gjort hvad hun kunne for at  få mig op igen.                  Hun forsøgte kontakte mig flere gange i går aftes og igen i dag, men jeg havde lukket ned for alt.                                                                                                                            Min kære datter Helena har også ringet <3 men hvad kan jeg sige andet end at jeg elsker hende.                                                                                                                 Her til aften aftalte jeg sammen med min søn og svigerdatter at  min juleaften vil blive hjemme hos dem i Jylland, så sammen bestilte vi billetter over nettet.                              2 pladsbilletter og 2 pladser til mig og Maya.                                                                    Så får Maya noget “Beroligende natur medicin.

Til jer, alle mine skønne læsere et ønske i får om at jeres aften  vil være super hyggelig og givende.                                                                                                                          Kærlige hilsner fra mig <3 <3 <3

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.