Der sidder en vovse i mit vindue <3

Sikken en dag. Ikke spor kedelig.
Efter en laaaaaaang tur sammen med Alba, fandt jeg bussen som førte mig til Gentofte Hospital.
Det var ikke så slemt, der blev ikke hevet så meget i babserne som sidste gang hvor scanningen foregik Herlev Hospital.
Derfra til Herlev bymidte for at handle, hjem og hente Alba og videre over til dyrlægen.
Alba fik klippet negle, nøjjjj det var hun bestemt ikke glad for.
Vi var hurtigt hjemme igen, for min lille Ditte var på vej hjem til mig <3 Tid til hygge. Jeg bød på Lun fiskefilet på rugbrød med rejer, remoulade, dild, citron og til dessert hjemmelavet lagkage bunde med creme, marmelade, flødeskum, banan og sodavand. Var faktisk heldig både med rejer og fisk det var velsmagende og lækkert. Tilbud i Rema.

Efter at have fulgt Ditte ned til bilen, fik jeg noget af en overraskelse her oppe.
Alba sad i min vindueskarm og græd som en baby.
Begge vinduerne stod på klem, ved så ikke om hun havde troet det var muligt at følge efter mig.. Ååååå hvor ubeskriveligt at se hende sån’, måtte bære hende ned, utroligt at potteplanterne ikke var væltet på gulvet.
Nu er Alba jo ikke ligefrem lille og mager.
Efter et varmt bad sidder jeg nu her under dynen.
Alba ligger på ryggen, temmelig sikkert meget udkørt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.