Jeg elsker dig op til himlen <3

En stor svingtur jeg var ude i her til aften.
Min dag har været som en stor gryde med vand som langsomt nåede koge punktet 100 grader, boblede og vippede låget af.
I ca. 1 time glemte jeg alt om hvor smuk min dag også havde været ….

Midt i min by, parken hvor jeg bor <3 <3 <3…Men jeg fik bagt muffins og cyklede op på Kildegården sammen med Stine, hvor der blev afholdt Natteravns generalforsamling , en suveræn bestyrelse der blev brygget sammen og med vores kære Lisbeth stadig i spidsen <3 <3 <3 Vi fik lækker mad, masser kage, sodavand kaffe og slik. Dejlige glade mennesker. Mine sorte skyer forsvandt da jeg trådte ind ad døren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.