Det bedste er ikke altid godt nok

De unge trængte til at pleje kærligheden i aftes og det ville jeg gerne bidrage med. Mario hentede mig og Maya hjem så vi kunne tage og kærligt af lille af C imens.              Det hele var Marios overraskelse til Ditte som hun ikke vidste så meget om.                    Jeg elsker mine børnebørn, hver og en men alligevel blir’ der sået tvivl 

om mine følelser, egnethed som mormor og at jeg skulle gøre forskel imellem børnene.

I går var en meget følelseslaget  dag, som gjorde så ondt at det nok er bedst at jeg trækker mig lidt tilbage til min lille hule. Jeg fik en tur af begge mine piger.                        At gøre mit bedste er ikke altid godt nok.                                                                              Følelsen af lort sidder i mig, den skal væk og mon ikke at det hjælper når min søn i aften kommer hjem  og spiser sammen med mig og overnatter til i morgen.                    Det vil jeg se frem til.

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.