Hjem til mor <3

 

 

Det var svært at komme ud af sengen, heldigvis gad Maya godt at Tis’ i haven.                Fik dog alligevel handlet, vasket tøj og gjort hjemmet okay pænt til min søn skulle komme.                                                                                                                                    Elsker hans varme smil og positive væsen. Jimmy gav mig gode råd om hvordan jeg fremover skal takle sådanne situationer som jeg mødte i går.

Jimmy havde lovet at besøge Ditte og Mario så det gjorde han efter at vi havde spist min Mørbradgryde  med Basmati ris .

Maya er luftet , sofaen er redt til Jimmy og jeg ser film fra tv2.

Godnat alle sammen  glem ikke kærligheden <3                                                                                  .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.