En fin dag

 

Ditte Lee og Chiara kom til frokost i eftermiddags, samtidigt ville Ditte gerne  hjælpe mig med første redigeringen af mit manus som redaktøren havde tilbage sendt med ønske om rettelser af enkelte fejl og mangler,  der var heldigvis ikke så meget, sejt !.  Nu skal jeg bare læse den igennem igen og se om manus er klar til næste skridt.                        Mig og Maya fulgte vores piger et stykke af vejen da de skulle hjem, sååå hyggelig en dag.                                                                                                                                      Her til aften har Therese været på kaffe latte / islagkage, besøg,  jeg havde stadig noget tilbage i fryseren og det smager jo godt.                                                                            Altså, nu har jeg lige farvet hår….Hmmmmm…lidt rødt det blev foran men okay, hellere sån’ end gråt. Sidst på måneden er der fotomeetup igen og jeg SKAL ! være med, så noget skulle der gøres. Farven kostede 50,- i Føtex det jo vildt billigt.

Går natteravns tur i morgen fra klokken 22 – 01 så tror ikke at jeg når at skrive der.

Kærlige hilsner mig og Maya <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.