Natteravne i Københavns gader

 

Dagen er lang når jeg kun venter på at det skal blive aften.                                               Sån’  er det altid når jeg vælger at gå natteravn sent.                                                         Maya nyder det, for så er det bare hende og jeg <3

Efter X faktor gik der ikke lang tid før Ali kom og hentede mig, vi er et godt team og også min lille natteravns veninde Thuy var med som tredje mand .                                    Skovlunde var  isglat , der var ikke saltet, så vi valgte at ta´ en tur til København,            en tur som vi bestemt ikke blev skuffede over. Der var festlige unge mennesker alle vegne og de elskede os.

Så meget ros og så meget vi gav af os selv, en helt ubeskrivelig aften

Vi mødte også dem her

 

 

Ej men altså, det var sååå festligt .

Klokken  blev omkring 2 i nat før jeg var hjemme igen hos min lille skat <3 <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.