Det må tiden vise

Helena hentede mig med lille Noah i barnevognen.                                                            Nøjjjj hvor var jeg nervøs men det hjalp at Helena var hos mig.                                        Da vi ankom hos øjenlægen på Rådhuspladsen fik jeg i alt to halve piller at slappe af på.                                                                                                                                        Det var ligesom om at det hele gik meget mindre smertefuldt denne gang.                      Jens som han hedder tændte for musikken og snart var han klar til at tegne op og begynde at bedøve.                                                                                                            Højre øje gik nogenlunde så jeg var lettet, men da han så skulle bedøve venstre øje kom der lyd fra mig og sygeplejerskens hånd blev godt mast. Det var voldsomt.              Efter Ca. en halv time var jeg færdig. Jens fjernede ikke noget af øjenlåget alligevel men brændte og skar noget af huden væk over øjenbrynet og trak det op.                        Puha hvor det lugtede grimt.                                                                                              Jeg var lidt svimmel så sygeplejersken fulgte mig ud til Helena som åbenbart havde ringet efter Nikolaj.                                                                                                              Luksus at blive kørt hjem, ekstra luksus at Helena og jeg havde købt  lidt mad på Burger King.                                                                                                                        Hjemme ventede min lille skat, vi gik en tur rundt i parken og nu skal der slappes af, bedøvelsen er ved at stilne af.                                                                                            Hmmm jeg overlevede :).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.