Danske bank Incasso forældet gæld Kr. 153,000,-

Stort varmt tak til Danske Bank som i dag gav mig beskeden om at to af mine tre lån på 153,000,- Kr. fra året 2010 var blevet slettet.                                                              Tilbage har jeg et lån fra år 2015 på 6707,- Kr. som jeg heller ikke skal forvente at skulle betale.                                                                                                                              Det her findes der ikke ord for <3 <3 <3

I morges kom far Mario med lille C  som er syg, så han kunne komme på arbejde. Først ville han ikke lade mig ta hende da han havde hørt at jeg er ny opereret, men jeg insisterede for synes ikke at hun bør være andre steder end hos mormor når hun ikke er frisk nok til at komme i vuggestuen og både mor og far skal arbejde.                            Vi har haft en hyggelig dag sammen, et lille varmt bad gjorde godt  for min lille pige <3

Da Mario havde hentet lille C drog Maya og mor ud i den store verden ” Parken :).          Vi har også været nede i kælderen og vaske et par maskiner tøj.                                      Synes bestemt at det går godt med operations sårene, har kun lidt ondt i hovedet i dag.

 

Mange kærlige hilsner og super god lille Fredag aften <3 <3 <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.