Det var ikke så godt lille Helle

Efter at Maya og jeg havde været på vores formiddags tur, cyklede jeg ned i fitness World for at benytte en Bodytracker.                                                                                  For at kunne udføre målingen måtte jeg ikke have spist og drukket de sidste 24 timer, måtte ikke havde været i bad og kun lettere påklædt 🙂 Resultat : Kropsvægt 87,4, Bmi 32,9, fedtprocent, 41,3 % muskelmasse 28 kg, fedtmasse 36,1 kg, kropsvand 43 %, fedtfri masse 51,3 kg, Talje – Hofte – forhold 1,2, hvile stofskifte 1479 kcal.                        Det var ikke så godt lille Helle. Men sådan går det med kage og kun en’ træning i denne måned, Skam dig !!!.                                                                                                          Jeg havde en plan om at ta hjem og spise morgenmad for derefter at vende tilbage og træne men Ditte skrev om jeg ville en tur med i Bilka, så det gjorde mor. Vi hyggede os i flere timer.  Tænkte at ta ned og træne senere, men det blev ikke til noget. Jeg mangler motivation og energi for at nå mine mål. Det var blevet sent før jeg var hjemme igen og Maya skulle ud på tur.                                                                                                          Men i stedet for tog Maya jeg en lille tur på kirsebær rov. Nøjjjj hvor de smager dejligt.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.