Man skulle tro at de vidste <3

 

Skrev  ikke i går, havde så ondt i mine arme. Men Ditte og lille C hentede mig og Maya ved 14 tiden, jeg skulle passe C imens at  Ditte var hos tatovør. Sån’ lige bortset fra at C græd meget fordi at hun savnede sin mor, så  synes jeg at det gik meget  godt. Vi spiste fisk , grønt, og kartofler. Da C var blevet puttet, gik jeg ned og luftede Maya lige ude foran opgangen.                                                                                                                  Ved ikke om jeg havde kommet til at trykket forkert på fjernbetjeningen, men resultatet var at jeg måtte se tegnefilm hele aftenen.                                                                      Ditte var hjemme igen ved 22 tiden og med sig havde hun den smukkeste tatovering af roser som slynger sig fra låret og helt op ad taljen Wauw !!! Den er stor. Prisen er 0 kr. da det er et samarbejde.                                                                                                Det var jo blevet sent, jeg var træt og havde ondt i mine arme så Polle var så sød at hente og køre os hjem.

Dagen i dag begyndte fint nok, Maya og jeg var på tur men da vi så kom hjem igen blev jeg ramt af tristhed . På mit stuegulv stod min sovesofa på højkant fordi at to af fjedrene var sprunget af og to af dippedutterne kunne ikke sættes på igen .Faktisk var skaden sket for et par måneder siden, men nu var den helt ubrugelig og havde stået sån et par dage.                                                                                                                                Da det pludselig ringede på min dør, stod der et bud fra Interflora, med sig havde han en helt kurv fyldt med chokolade. Nøjjjj hvor blev jeg overrasket , det gjorde virkelig lykke midt i det triste. Gaven var fra nogen af min skønne naboer her fra  tornerosevej fordi at jeg passer deres blomster imens de er på ferie. Sikken en skøn overraskelse.    Snart derefter kom min overbo ned med godbidder til Maya,  nabo …. … ringede for at spørge om vi skulle drikke kaffe ude i gården og min nabo ven Peter ringede også at han ville komme en smut forbi.

Man skulle tro at de alle vidste hvor meget jeg havde brug for omsorg i dag, eller også var de blevet af engle hertil.                                                                                           Jeg fik en masse energi og glæde, så fik gjort rent Inklusiv at rense mine laminat køkkenborde og vaske tøj .                                                                                                Polle havde mig i røret da jeg havde det rigtig skidt og han tilbød også sin hjælp, tror at han også lettet og glad  på mine vegne over at dagen trods alt endte så godt.

Jeg har nogle skønne naboer <3

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.