Fri til at være mig

I går var en dag som jeg bare må lægge på øverste hylde.                                                Deprimeret fordi at jeg atter engang ikke følte at slå til som mor.                                       Magter ikke det samme som da jeg drak, for når en hård dag var forbi, trøstede jeg mig alene med mine flasker, magter  ikke så meget mere, hvilket  ikke altid bliver forstået,    Hvor ville jeg dog ønske at der blev taget hensyn hver eneste dag.                                  Klap mig på skulderen og sig’ at det er godt gået at jeg efter snart 8 år stadig er ædru.    Igen i dag  var der modvind.                                                                                                Polle og jeg var tidligere hos Helena og familien. Jeg havde påskeæg til mine tre børnebørn. Mine to drenge  i Jylland har også fået.                                                            Helena havde bagt en dejlig æblekanel kage, men jeg fik kvalme og kunne hverken kaffe eller kage. Dejlig at se dem trods alt.                                                                           Polle og jeg tog videre ned i Lidl og handlede.                                                                  Nu skal Maya og jeg bare slappe af og nyde hinanden .                                                     Ønsker alle en dejlig Onsdag aften <3

Videoen er fra vores dejlige hyggelige formiddags tur <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.