I vores lille have

Vi har nydt dagen i haven Maya og jeg, men har følt så meget irritation over ikke selv at kunne hente to hegn og sætte dem op, der havde det været fantastisk at kunne hive en mand op af lommen.                                                                                                              Her skal nok blive rigtig fint når jeg er færdig. Maya siger at det ikke kan betale sig at jeg drømmer om en grøn græsplæne i år fordi at hun bare river det op igen og graver huller. Hmmmmm…..                                                                                                           Nu er det snart tid til håndbold så jeg vil gøre klar til hygge med dynen her inde i sofaen sammen med min lille skat <3 <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.