En dag i haven <3

 

I dag har det jo været have vejr, så jeg har slået græs , fjernet ukrudt og tyndet lidt ud i mine piletræer.                                                                                                                     Vores anden tur i dag gik vi sammen med Birgit og Molly, det var hyggeligt.                     Min aftensmad var ganske simpel, stegte champignon, løg blandet med æg på panden med et stykke rugbrød, udmærket.                                                                                    Jeg er træt, har brugt min venstre skulder for meget så den gør nas.                                 Vi går nok snart ind og lægger os, det er tidligt men tiltrængt.                                           God lørdag aften til jer alle derude 🙂 <3

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.