Tak for alt <3 <3 <3

Jo jeg har også lige set  den ubeskrivelige vilde sejeste super fantastiske fodboldkamp men samtidig, vaskede jeg tøj, støvsugede, tørrede støv af og lavede god mad til mig selv, for første gang i meget lang tid.

Rib eye, stegte løg, champignon, asparges og kartoffelbåde, hvor har jeg dog forkælet mig selv. Ej delte naturligvis lidt med min skat.

Jeg stod på vagt planen som natteravn igen i aften / nat men meldte afbud, kunne simpelt ikke klare at gå  4 timer allerede igen i aften.                                                          Det var godt nok vildt spændende sjovt og ganske hyggeligt i går, vi fik kys kram sang og masser af ros da vi gik rundt og vores medbragte kondomer og bolsjer blev delt flittigt ud.

Jeg elsker at bevæge mig rundt omkring de skønne dejlige unge mennesker. Tog mig også lidt af en meget fuld prostitueret som sad og græd foran trappen til “Reden”, men fik noget personale derfra til at ta’ over.                                                                              Så ondt mine ben gør i dag, heldigvis har jeg bukkehornsfrø, de hjælper mod min skinnebens betændelse. Tror aldrig at jeg slipper af med det, slemt om natten.                “Ja !  der er meget i vejen med mig 🙂 .                                                                                Var en tur nede i Føtex, skulle mødes med Polle men han havde det ikke så godt.          Hmmm et lille bad vil nok gøre mig godt før jeg hopper under dynen sammen med Maya.

Glem ikke kærligheden <3  Drøm smukke dejlige drømme og sov behageligt <3

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.