En dejlig dag <3

Billedet er fra fotomeetup i Søndags, fotograf : Henning Schjødt Petersen <3

Dagen har været fin, jeg har haft besøg af Ditte, lille C og Polle vi sad i haven med kaffe og isvand, ingen kage i dag . Maya og C var meget glade for at være sammen igen, det er herligt med de to <3                                                                                                        Her til aften har jeg været til beboermøde hvilket gik forbløffende godt, vi fik valgt en formand  som jeg er sikker på både er intelligent og meget sympatisk.                              Nu vil jeg pleje mig selv lidt og spise noget aftensmad.                                                      Ønsker alle en dejlig aften <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.