En velsignet mormor <3

 

I dag har jeg virkelig hygget mig. Helena og Nikolaj kom med lille Noah sovende i  autostolen. Mormor serverede Isvand og kage. Så dejlig han er mit lille ny barnebarn, kan godt mærke at  jeg føler mig lidt kejtet efter jeg er blevet ældre. Noah skal også bare nydes så meget jeg formår, må sørge for tid og plads til dem alle.  Maya var også forelsket i ham <3  Vi fik nogle hyggelige timer sammen <3 .                                          Lige efter Sååååå var mormor klar igen, denne gang passede jeg lille Chiara imens Ditte var hos frisøren.                                                                                                          Vi startede med et bad for lille C havde en hel sandkasse med sig fra vuggestuen.          Til aftensmad lavede jeg en spaghetti carbonara , det var hun vild med.                         

I morgen har jeg inviteret alle 7 til mad, det skal nok blive hyggeligt, menuen er millionbøf med kartoffelmos, rødbede og desserten hjemmelavet æblekage.                    Sikken en skøn dag det har været <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.