En dejlig og smuk mandag <3

 

 

Vi har haft en dejlig dag mig og Maya.                                                                                Kravlede ud af sovesofaen da Ditte og lille C var vågne ved 7 tiden, men straks efter at de var taget afsted, lagde jeg mig til at sove videre. Maya bliver altid liggende trofast ved min side og hendes morgen tissetur foregik i haven.                                                  Jeg medbragte min kaffe da vi gik en tur i parken, nød den i solen på en bænk.              I dag er det jo Mandag så jeg har været til træning nede i parken sammen med Maiken.  Hårdt det var, men musikken gør det mere hyggeligt. God musik.                              Ditte putter lille C,  mig og min Maya sidder her i sofa under dynen som vanligt ved denne her tid.                                                                                                                       Nøjjj hvor har jeg ondt i kroppen efter aftenens træning, den må simpelthen give pote.   Tror at jeg vil bage nogle protein pandekager, er så lækkersulten <3                                                 Ønsker jer alle en dejlig hyggelig aften <3

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.