Så tæt på at miste hende <3

 

Lige nu gælder det bare at holde fast i mig selv, men det er svært.                                    Hænger i en meget tynd tråd.                                                                                              Klokken er nu 13.47, jeg går i haven og roder, min Maya  ligger i solen på  havestolen som hun elsker.

Senere i eftermiddags gik Birgit og jeg gik over i parken der hvor vi plejer at lade hundene gå omkring uden snor og langt fra vejen.                                                            Maya opdagede alligevel en  to personers cykel på lang afstand og  løb hurtigt  hele vejen efter den. Der sad en mor og hendes handicappede datter, heldigvis stoppede de  men Maya fortsatte med at løbe og ud foran en bil som cyklisten hurtigt fik stoppet.

Jeg kunne have mistet min elskede Maya.                                                                   Ved godt at det var forkert af mig at lade hende gå uden snor, men hun elsker de oplevelser  som vi har sammen med Birgit og Molly, Maya plejer aldrig stikke af når vi fire er sammen.                                                                                                                Det vil aldrig ske igen.                                                                                                  Takker af hele mit hjerte til min Gud for at hun stadig er hos mig <3 <3 <3

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.