En dygtig pige

Min dag er nok ikke værd at skrive om, men for mig har det været stort at kunne vaske køleskabet af og været ude at gå tur sammen med Maya to gange.                                  Jeg havde også en rigtig behagelig nat fyldt med spændende drømme.                            Det fantastisk så meget den nye sove medicin har gjort sin forskel.                                  Der er dog den ulempe at de skal indtages to timer før jeg skal sove, har jeg erfaret for først da træder virkningen ind.                                                                                            Kærlige hilsner fra mig <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.