Kræften breder sig

I går fortalte Paul mig at kræften i blæren som han fik fjernet for snart 4 år siden alligevel  havde bredt sig.                                                                                          Paul har ventet med at fortælle mig det til jeg fik det bedre, han har vidst det siden lille juleaften. Kræften som sidder omkring nyrerne og måske har bredt sig yderligere er meget aggressiv.   I morgen tar’ min Søster og jeg sammen med Paul på Herlev Hospital for at deltage i læge samtalen om resultatet omkring alle undersøgelserne og Pauls fremtid. 

Det har  været svært for ham at gå igennem jul, nytår og min fødselsdag uden at fortælle mig noget.                                                                                                            Ved ikke hvad jeg føler omkring det, vil  vente til efter samtalen i morgen med at tænke for meget.

Kærligst Helle

 

                                                                                                                             

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.