En god og spændende afslutning på dagen

 

Efter sån’ en  fantastisk håndbold kamp er følelsen indeni dejlig rar,  alt hvad der er så problematisk og svært at håndtere i denne tid, bliver skubbet lidt i baggrunden i en times tid, det  er helt rart.

Det blev på et tidspunkt meget stresset i dag for jeg skulle meget på ingen tid. Vaske tøj, gå med Maya og sammen med Therese og Polle er tur ned i Kirppu .

Alt på en time. OMG !  Men det lykkedes og jeg faldt ned igen.                                  Therese har aldrig oplevet mig sån’ men der fik hun en forsmag :).                             Maya og jeg ligger tæt sammen, hun giver mig en varm lykkefølelse, ååå hvor jeg dog elsker hende <3 <3 <3  

I morgen skal jeg en tur op til min kære Helena og kompagni .

Et kærligt godnat fra mig og min Maya <<3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.