I familiens skød

Jeg har haft en ubeskrivelig dag sammen med børnene og Maya,  vi har været sammen hjemme hos Helena, Ditte, Chiara og jeg <3.                                                              Nikolaj  serverede hjemmelavet porre / kartoffel suppe med bacon flute hvidløgs smør og tomatsuppe med nudler ” Nettos den bedste :).  Jeg var dog lidt skeptisk for Porre / kartoffel suppe forbinder jeg med vuggestue mad, men Halløjsa det smagte faktisk godt.

Til Kaffen havde Helena bagt rabarber muffins med chokolade stykker, de er for vilde. .                                                                                                                                    Underholdningen kom fra mig, jeg dansede og lavede lidt gymnastik det morede vi os meget over, for det sagde ” KLASK hver gang  jeg hoppede de 5 – 6 cm jeg kunne , det var min hænge mave og  lange bryster  der klappede :).

Ditte og Chiara kørte os hjem tidligere.

Jeg nyder en kop kaffe og en af Helenas muffins, Maya er udkørt efter at have leget med alle børnene.

Godnat og sov godt <3 <3 <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.