En mor som altid græder

 

Jeg er lige kommet hjem fra en hyggelig og lærerig “Sund middag i selskab med min veninde Maiken, gruppen hedder: Motivation og inspiration til en sund livsstil og hænger sammen med Fitchallenge.                                                                                                 Skal passe min træning, afsted igen i morgen.                                                                   Skriver ikke mere i aften.

Det er ikke fair at jeg skal være en mor som altid græder.                                                                    Hvad gjorde jeg uden min Maya  <3  <3  <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.