Kærlighed gør stærk <3

I går lykkedes det mig at hejse fanen , overvinde mig selv og komme afsted til træning i parken, men havde ikke haft modet  uden at min Coach Vicki havde givet mig troen på at jeg ville få det bedre af at møde op og være en del af sammenholdet, solen og energien.                                                                                                                              Min Fredag har jeg tilbragt sammen med Helena og hendes lille familie Min svigersøn Nikolaj tilberedte to store flotte havørreder som min kære nabo Steffen fra opgangen havde fanget og foræret mig.  De blev en stor succes, sammen med kartofler og smeltesovs.

Nikolaj var henrykt, nærmest lykkelig over hvor vellykket  og velsmagende det hele blev. 🙂

Til dessert en masse slik, kage og chokolade.                                                                    Med Maya i klapvognen nåede vi lige bussen hjem til X faktor.                                        Så dejlig en dag  og aften vi har haft, min lille Maya og jeg.                                              Er på vej  mod lyset , roen og troen på at livet trods alt vil mig det godt.                            I forhold til Krigen og ondskaben i verden, er mit blot en dråbe i havet                              Ønsker jer alle en dejlig aften og behagelig nat.                                                                Kærlighed gør stærk <3

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.