En skrækkelig oplevelse <3

Dagen blev ikke som planlagt for lille C var syg og kom derfor ned til mormor for at blive passet så Ditte kunne komme på arbejde.                                                                          Maya lagde sig oven på lille C, for at passe på hende, det jo noget hunde forstår sig på og de to er bedste venner.

C havde feber og den steg. På et tidspunkt sad hun op inde i min seng og så tegnefilm imens jeg lavede kaffe, da jeg kort efter kom ind lå hun i foster stilling, sagde mærkelige lyde og så fjern og skræmmende ud. Jeg blev bange,, hev hende ud af sengen og sad med hende til hun var sig selv igen. Lille C holdt godt fast om mig og rystede. Jeg var skræmt. Det har helt sikkert været feberen og hun havde efterfølgende virkelig meget ondt i sine gummer, gav hun udtryk for.                                                                              Hendes appetit fejlede intet og en kold is gjorde lykke. Lille C lå på min dyne kun med bleen på.

                          Her til aften skrev Ditte at C havde 39,5 i feber. Jeg ville ønske at jeg var hos dem.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.