En stor vinder

Det var ikke mange beboere som mødte op til vores Søndags banko.                              Vi var fire kvinder og en ven til Susanne som var opråber.                                                Gevinsterne var super flotte, så vi var virkelig begejstrede for alt de vi vandt.                   

Vi havde købt øl, sodavand, kaffe og tre slags kage.                                                          Ej det var lidt ærgerligt, for vi havde lagt en masse arbejde og tid i arrangementet .          Det blev en sjov og hyggelig eftermiddag og vi er friske på at afholde endnu en banko dag som så vil blive sammen med to andre afdelinger her på min vej 🙂                           

De mange flotte gevinster.

                                                                  Alle mine gevinster vandt jeg for 50 kr 🙂

Maya og jeg har været på nogle dejlige ture sammen.                                                    Jeg har bagt boller med og uden rosiner og nu er det tid til aftenens Topmøde med de tre statsministre kandidater. Det er ingen hemmelighed at min stemme falder på Helle.     Til alle jer mine trofaste læsere, i  ønskes en fortsat god aften og skøn nat <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.