Små børn små problemer STORE børn STORE problemer

Endelig en fredfyldt nat.                                                                                                      I flere dage har jeg haft kløe over hele kroppen om aftenen, som hvis jeg havde rullet mig i Rockwool, det kostede søvnløse nætter,  men i går gav min dejlige nabo Lena mig nogle allergi piller og de hjalp Fantastisk.                                                                       Susanne og jeg mødtes igen i formiddags for at handle drikkevarer og kage ind til vores banko, det var så det sidste der manglede. Nu er vi klar til begivenheden i morgen, men vi forventer ikke at der kommer mange.

Min William skulle have været hos mig fra i går til i dag, men Helena havde glemt det. I dag fik jeg lov til at hygge sammen med Chiara nogle timer, men sagde nej til overnatning.

Troede at mine piger var taknemmelige over at jeg tilbringer så meget tid sammen med børnebørnene men i dag blev jeg bebrejdet det modsatte og at jeg gør forskel.              Måske er det bare på tide at jeg passer på mig selv nu.

 

Nu er det min lille skat der skal ha’ kvalitets tid, vi har lige været på en aften tur og klar

til at kravle ind under dynen  <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.