Endnu en dejlig smuk dag <3

Her er så dejligt  og smukt her i Elverparken på Tornerosevej <3

Nøj hvor jeg glæder mig til håndboldkampen, så vil lige skrive en lille hurtig.                     Efter at jeg havde været på formiddagstur sammen med Maya, gik turen til Ikea sammen med Ditte. Der fik vi flere timer til at gå men der var ikke så meget som vi fandt spændende, jo kanel sneglene og Latte til mig, Ditte siger pænt nej tak for hun er i fuld sving med at tabe sig.                                                                                                          I morgen skal vi ses til varm frokost hos mig 🙂 Vi hygger os meget 🙂 Kvalitetstid  <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.